Tilbage til oversigten

Plejen

Flextek Logistikrobot tager skraldet, samt det hårde slæb …
Mangler I tid i hverdagen, løber I for hurtigt, eller løfter I for tungt? Med Flextek logistikrobot sparer personalet både tid, skridt og tunge løft. Robotten hjælper til som den trofaste makker og tager det hårde slæb, når skraldet skal køres væk, og vasketøjet skal til vask.

… og transporterer alt efter ønske
Robotten er en fleksibel logistik-løsning der med skræddersyede skabe, vogne og reoler, kan transportere alt fra skrald og varer til mad og vasketøj. Efter en tidsplan kører robotten dagligt fra A til B, men opstår behovet for ekstra hjælp, trykkes på knappen og robotten omdirigerer sin rute.

… med omtanke og tryghed.
Robotten kører sikkert rundt mellem personale og borgere. Med sensorer holder den øje med sin vej. I tilfælde af forhindringer på ruten, kører den udenom eller stopper helt op, til der igen er fri bane. Dermed kan robotten ubesværet, sikkert og uden at være til gene, køre rundt mellem personale og borgere i en travl hverdag.

Kontakt dit salgsteam

Underleverandør eller primærproducent: Hvad enten dit fokus ligger på stor fleksibilitet og ubesværet omstilling, eller på stor volumen, så har vi den rigtige løsning til et driftssikkert produktionsmiljø. Gennem tæt dialog når vi frem til den rette maskine til jobbet.