Logistik

Med vores kollaborative mobile robotter hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning til dine logistikopgaver, dermed frigøres både tid og kræfter til anden brug.

De brugervenlige, fleksible og sikre mobile robotter hjælper virksomheder med at øge effektiviteten. Robotterne anvendes til automatisering af intern transport i mange forskellige industrier. Vores sortiment består af MiR100, MiR200, MiRHook100 og MiRHook200 samt den nye MiR500

Sikker manøvrering blandt mennesker

De mobile robotter kan nemt tilpasses forskellige krav og robottens opgaver kan til enhver tid opdateres med en smartphone, tablet eller computer.

Med indbyggede sensorer, kameraer og software kan robotten registrere omgivelserne og vælge den mest effektive rute til målet, mens den sikkert undviger forhindringer og personer.  Da det ikke er nødvendigt at ændre arbejdspladsen med dyre, ufleksible ledninger og sensorer, tjener robotten hurtigt sig selv ind med en tilbagebetalingstid på under et år.

Løsninger til logistik

CT400 / CT600 container tipper

Mobil Robot 100/200/250

Mobil Robot 500

Mobil Robot 1000

Kontakt dit salgsteam

Underleverandør eller primærproducent: Hvad enten dit fokus ligger på stor fleksibilitet og ubesværet omstilling, eller på stor volumen, så har vi den rigtige løsning til et driftssikkert produktionsmiljø. Gennem tæt dialog når vi frem til den rette maskine til jobbet.