Tilbage til oversigten

Uddannelse

Vi sætter en ære i at give vores kunder den rette uddannelse i vores robot- og maskinløsninger

Hjælp til selvhjælp er et princip Flextek hylder. En virksomhed kan ofte løse mange opgaver selv, såfremt den nødvendige viden er til stede. Flextek afholder kurser, der har det mål at give en virksomheds teknikere større viden og kompetencer i vedligeholdelse og justeringer på de maskiner Flextek sælger og leverer. Kurserne tilbydes som specifikke kundekurser, hvor kunden får den nødvendige træning og oplæring i styringer.

Ønsker I undervisning, der kan bidrage til en mere effektiv udnyttelse af jeres løsninger til bearbejdning? Vi står altid klar med den nødvendige undervisning, hvor vi tilbyder en bred vifte af supplerende programmeringskurser, opdateringer eller yderligere undervisning indenfor bearbejdning- og betjeningsmetoder.

I forbindelse med maskin- og robotsalg tilbyder vi undervisning direkte på maskinen eller robotten, med fokus på det specifikke emne og den enkelte proces.

Hør mere om vores uddannelse i robot- og maskinløsninger ved at ringe til vores serviceafdeling på +45 76 413 414 eller skriv en mail til service@flextek.com