Tilbage til oversigten

Servicekontrakt

Ved maskinnedbrud, kan det opleves som om at hele verden stopper. Produktionen i din virksomhed går i stå, og i værste fald stopper båndene også med at rulle til din kunde. Ved at identificere virksomhedens nøglemaskiner og give dem den bedst mulige vedligeholdelse undgår du dyre stop.

En let måde at øge produktiviteten og undgå overraskelser er at gå igennem maskinparken og identificere de centrale maskiner og opstille handlingsplaner og vedligeholdelsesaftaler. Vedligeholdelsen er både den daglige vedligeholdelse udført af operatøren og den forebyggende vedligeholdelse, der udføres af os. Med en servicekontrakt undgår du uplanlagte stop, samtidig med at du sikrer at din maskine kører som den skal.

En kontrakt på service er en investering i fremtiden. Den investering som virksomheden har gjort i en maskine, skal forrentes bedst muligt, og det kan kun lade sig gøre, hvis maskinen fungerer optimalt og altid yder sit bedste.
Ved at tegne en servicekontrakt opnår virksomheden fordele som ellers kan være dyrt købte. En velholdt maskine præsenterer samtidig en større værdi, hvis maskinen senere skal sælges eller udskiftes med en nyere.

OPNÅ STORE FORDELE MED EN SERVICEKONTRAKT FRA FLEXTEK

  • Planlagt produktionsstop
  • Øget driftssikkerhed på udstyr
  • Forlænget levetid på maskinen
  • Opdatering af viden om maskinen
  • Tilstandsrapport efter hvert eftersyn
  • Fast pris
  • Vedligehold foretaget af professionel servicetekniker

HVORFOR FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD?
Forebyggende vedligehold betaler sig, idet de fleste uventede produktionsstop undgås. Produktionen kan i vid udstrækning køre uhindret og holder kun stille, når det er planlagt.

FÅ STØRRE OVERSKUD NED EN SERVICEKONTRAKT
Vores servicekontrakt bygger på ideen om, at du skal se så lidt til os som muligt. Du får en tilstandsrapport, der viser i hvor god stand din maskine er, hvad der bør skiftes samt et serviceeftersyn til fast pris.

Hør mere om vores servicekontrakter ved at ringe til vores serviceafdeling på +45 76 413 414 eller skriv en mail til service@flextek.com