Tilbage til oversigten

Mød den mobile robot på FSTA

04.10.2019

Find Flextek på FSTA’s Årskonference, hvor professionelle aktører med interesse inden for drift, teknik, byggeri og arkitektur på danske hospitaler mødes for at blive klogere på fremtidens hospitalsdrift.

På konferencen fremviser vi den mobile robot og fortæller om, hvordan robotten kan være med til at løse forskellige opgaver i hospitalssektoren.

FSTA’s Årskonference finder i år sted onsdag den 2. oktober til fredag den 4. oktober 2019 på Hotel Nyborg Strand. Læs mere om arrangementet her.

Emnerne for årets 14 faglige foredrag spænder vidt. Du kan bl.a. blive klogere på kommunalt sundhedsbyggeri, rengøring og hygiejne på hospitalerne, design af operationsstuer, AB18 og ABR18 og meget mere.

Der vil også være en række fælles foredrag, som giver indblik i fremtidens sundhedsvæsen, droneteknologi, Center for Ejendomme og den teknologiske udvikling på hospitalerne de næste 10 år.

Har du ikke mulighed for at deltage i konferencen, men alligevel er interesseret i at høre mere om, hvordan den mobile robot kan hjælpe dig med dine behov? Så ring til Flextek Automation på tlf: +45 76 42 5000