Virksomhedsprofil

Hos Flextek har vi high-end CNC-maskiner og robotter under samme tag. Flextek rådgiver om totalløsninger til metalindustrien tilpasset kundernes behov.

Hos Flextek er vi organiseret i tre divisioner med forskellige ekspertiser – Flextek Machines, Flextek Automation og Flextek Equipment Finance.

FLEXTEK MACHINES / CNC.DK

Flextek Machines rådgiver om komplette løsninger til metalindustrien med udgangspunkt i kundes behov. Overvejelser om bearbejdningsmetode, værktøjsvalg og tidsstudier indgår i denne vigtige proces.

Flextek Machines leverer den komplette løsning – i højeste kvalitet. Der dedikeres en projektleder, som tager hånd om projektet og bliver kundens kontakt fra salg til endelig aflevering. Derved sikres, at kunden får det maksimale udbytte af det indkørte produktionsudstyr.

CNC.DK yder en hurtigere, bedre og mere effektiv service på alle spåntagende maskiner. Med et serviceprogram af motorrenovering, retrofit samt klimakontrol opgraderer og optimerer vi dine gamle maskiner.

BRANDS

Flextek Machines råder over en lang række kvalitets brands:

OKUMA
STAR
YCM
SPINNER
FPT
CHIRON
YASDA

FLEXTEK AUTOMATION

Flextek Automation leverer den komplette automationsløsning inden for industri- og logistikrobotter herunder vores standard robotceller GP 12, GP 25, GP 50 and GP 180 og vores kollaborative mobile robotter.

Vi har et stort udvalg af standardrobotceller, og med en robotcelle fra Flextek får du Danmarks hurtigste omstillingstid på robotten. Den hurtige omstillingstid gør robotten økonomisk effektiv ved serier ned til 5 emner. Med de kollaborative mobile robotter hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning til dine logistik- og transportopgaver, hvad end det er på lageret, i produktionen eller mellem personale og borgere.

FLEXTEK EQUIPMENT FINANCE

Med Flextek Equipment Finance får din virksomheden mulighed for at få finansieret det senest nye inden for maskiner, automation og teknologi.
Ved at levere finansieringsløsninger tilpasset den enkelte kunde tilbyder Flextek Equipment Finance en helhedsløsning, som skaber værdi og støtter vores kunders vækst og ambitioner. Med den seneste teknologi og det nyeste udstyr får din virksomhed store konkurrencefordele.

Flextek Equipment Finance tilbyder et bredt udvalg af finansieringsløsninger, der er udvalgt til at opfylde din virksomheds skiftende behov. Læs mere om dine finansieringsmuligheder her.