Mobil Robot 1000

MiR1000 er designet til at automatisere og optimere transporten af tunge emner og paller. Med en løftekapacitet på 1000 kg er robotten MiRs stærkeste model, og den kan transportere tung last gennem selv meget dynamiske miljøer uden sikkerhedsforanstaltninger.

Effektiv og sikker navigation optimerer logistikken

Den kollaborative og autonome MiR1000 manøvrerer sikkert uden om alle slags forhindringer, og skulle en person gå direkte ud foran den, stopper den. Med avanceret teknologi og sofistikeret software kan robotten navigere autonomt og vælge den mest effektive rute til sit mål. Når den møder forhindringer, omdirigerer den automatisk og har mulighed for at omlægge sin rute og undgå at stoppe eller forsinke leveringen af materialer.

MiR1000 er udstyret med den nyeste laser-scanner teknologi og har optimal sikkerhed med 360 graders syn rundt om sig selv. To 3D kameraer foran gør at robotten kan se fra 30 til 2.000 mm over gulvet, og to sensorer i hvert hjørne medvirker til at robotten ser paller og andre forhindringer, der er så lave, at de ellers kan være svære for robotter at se.

Automatisering af palletransport

MiR1000 har med specialdesignede palleløftere fra MiR evnen til at hente, transportere og aflevere paller automatisk. Derved er den kollaborative robot et sikkert alternativ til traditionelle palleløftere og trucks, som mange virksomheder ønsker væk fra fabriksgulvet, da de ofte udgør en sikkerhedsrisiko. Samtidig behøver MiR1000 ingen bemanding i modsætning til de mere traditionelle palleløftere, og derved optimerer den palletransporten og frigiver tid til medarbejderne, så de kan udføre mere værdiskabende opgaver.

Fleksibilitet og brugervenlighed øger anvendelsesmulighederne

Den brugervenlige MIR1000 giver dig fuld kontrol og ejerskab over robotten helt fra start. MiR1000 er styret med det intuitive MiR Robot Interface via smartphone, tablet eller computer, og den kan programmeres uden tidligere erfaring. Robotten kan integreres i dit ERP-system, så du har mulighed for fuldautomatiserede løsninger. Robotten kan også indgå i MiRFleet sammen med MiRs øvrige robotter, så de forskellige robotter, kan styres i samme flåde.

Alt efter dit behov, kan du hurtigt og nemt skifte topmodulerne til MIR1000, som fx. kan udstyres med pallegafler, transportbånd, en robotarm eller andre applikationer.

En robust robot til industrien

MiR1000 lever op til ISO/EN 13840 og til EMC krav til industriel og let industriel brug. Den stærke MiR1000 er designet til industrien med et robust ydre, som kan modstå nedfaldne emner.

Teknisk data

  • Længde1350mm.
  • Bredde920mm.
  • Højde320mm.
  • Vægt (uden last)231 kg.
  • Afstand fra gulvet30mm.
  • Lastflade1300mm. x 900mm.
  • Nyttelast1000kg.
  • Maks. Hastighed1,2 m/s