Service

Flexteks største styrke bliver tydelig på lang sigt, når vores solide viden og store erfaring kommer til sin ret. Med service fra Flextek får du alt, hvad du har brug for – og mere til – for at opnå den bedst mulige udnyttelse af din maskine.

En maskinpark skal vedligeholdes, serviceres og repareres for at fungere optimalt. Ligesom en bil eller en bygning. Der er ikke noget mærkeligt ved det, men måden du gør det på, bestemmer værdien og levetiden på din investering. Teknisk viden og stor erfaring betyder, at vi hos Flextek kan tilbyde et meget attraktivt koncept til service og vedligehold, så din hverdag bliver lettere, og du kun skal koncentrere dig om din produktion.

DE BEDSTE MASKINER FORTJENER DEN BEDSTE SERVICE
Vi forhandler udstyr fra nogle af verdens førende maskinproducenter, og det tætte samarbejde sikrer at ingen andre i branchen kan tilbyde den samme høje viden om vores maskiner som os. Dette gør Flextek til det sikreste valg for at minimere nedetid. Vores service-koncept giver os mulighed for at håndtere reservedele, nødsituationer, forebyggende vedligeholdelse, og en række andre tjenester, på en optimal måde.

UDDANNEDE TEKNIKERE

For at sikre, at vi har de rigtige færdigheder, oplæres vores teknikere løbende hos vores leverandører. Vores teknikere gennemgår al den nødvendige træning og uddannelse, det kræver for at kunne tilbyde den bedste service til dig som kunde.

Kontakt serviceafdelingen på tlf. +45 76 413 414 eller pr. mail service@flextek.com

Bestil service og reservedele online her

Åbningstider:

Mandag til torsdag fra kl 7.00 til 16.00
Fredag fra 7.00 til 15.00

Serviceløsninger

Service på maskinen

Vi har landets dygtigste stab af kompetente teknikere

Servicekontrakt

En kontrakt på service er en investering i fremtiden.

Uddannelse

Vi sætter en ære i at give vores kunder den rette uddannelse i vores robot- og maskinløsninger

Mød vores serviceteam

Se vores team af dygtige servicemedarbejdere