IBARMIA

YOUR MACHINE TOOL POINT

Om IBARMIA

IBARMIA er en familievirksomhed, der arbejder med værktøjsmaskiner. Virksomheden stammer fra og er i øjeblikket beliggende i Baskerlandet, en meget industriel region med den højeste koncentration af værktøjsmaskiner i Europa.

IBARMIA er dedikeret til at designe, fremstille og sælge højtydende bearbejdningscentre samt tilbyde service til disse maskiner. IBARMIA’s positionering inden for maskinværktøjssektoren er i segmentet med høj merværdi og tilbyder tilpassede løsninger til kunder, der kræver præcision, pålidelighed, ydeevne, fleksibilitet og / eller automatisering. Dette giver adgang til meget forskellige markeder, der spænder fra den generelle metalbearbejdningsindustri til meget krævende sektorer som luftfart, nuklear energi, vedvarende energi eller mikroelektronik.

Med en projektstrategi, der tydeligt er fokuseret på nyudvikling og innovation, er internationalisering også en vækstsøjle for IBARMIA med en delegation i Tyskland og et nyt produktionsanlæg i Kina. Salget af IBARMIA fordeles på adskillige geografiske destinationer med en eksportrate, der overstiger 90%.


                   

Med få ord, Hvorfor IBARMIA?

01
Total fleksibilitet
Fordi du er centrum for vores aktivitet.
Du er årsagen til vores ubegrænsede udvalg af konfigurationer, så vi kan tilpasse maskinen til dine specifikke behov.

02
Præcisionsteknologi
Fordi vores maskiner tilbyder den højeste ydeevne.
Fleksibiliteten af vores maskiner er kombineret med den med overlegen kraft, nøjagtighed og pålidelighed, da vi integrerer med højeste teknologi inden for avanceret fremstilling.

03
Brugercentreret design
Maskinen er designet med operatøren i tankerne for at opnå den bedste adgang og brugervenlighed.

04
Fordi erfaring er en god lærer.
Du vil drage fordel af vores mere end 60 års erfaring.