IBARMIA

YOUR MACHINE TOOL POINT

Om IBARMIA

IBARMIA er en familievirksomhed, der arbejder med værktøjsmaskiner. Virksomheden stammer fra og er i øjeblikket beliggende i Baskerlandet, en meget industriel region med den højeste koncentration af værktøjsmaskiner i Europa.

IBARMIA er dedikeret til at designe, fremstille og sælge højtydende bearbejdningscentre samt tilbyde service til disse maskiner. IBARMIA’s positionering inden for maskinværktøjssektoren er i segmentet med høj merværdi og tilbyder tilpassede løsninger til kunder, der kræver præcision, pålidelighed, ydeevne, fleksibilitet og / eller automatisering. Dette giver adgang til meget forskellige markeder, der spænder fra den generelle metalbearbejdningsindustri til meget krævende sektorer som luftfart, nuklear energi, vedvarende energi eller mikroelektronik.

Med en projektstrategi, der tydeligt er fokuseret på nyudvikling og innovation, er internationalisering også en vækstsøjle for IBARMIA med en delegation i Tyskland og et nyt produktionsanlæg i Kina. Salget af IBARMIA fordeles på adskillige geografiske destinationer med en eksportrate, der overstiger 85%.