Tilbage til oversigten

Service på maskinen

DØGNSERVICE

Vi har tekniske eksperter inden for områder som kontrolsystemer, elektroteknik, mekanik, måling og sikkerhedsteknologi. Vores akkumulerede viden og mange års erfaring, der er tilgængelig i hele landet, er en garanti for, at vedligeholdelsen af ​​maskinerne sker med omhu, og at akutte fejl hurtigt og sikkert kan afhjælpes. Skulle uheldet være ude, har du mulighed for at få en tekniker ud ved at ringe til vores Vagttelefon (uden for normal kontortid) på tlf. +45 30 708 214

SERVICEAFTALE – FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD

CNC-maskiner fungerer- og yder bedst, hvis de løbende serviceres og vedligeholdes. Med en serviceaftale fra Flextek kan du sikre at dine maskiner altid fungerer optimalt og yder deres absolut bedste. Vi tilbyder aftaler for både individuelle maskiner og hele produktionsfaciliteter. Du bestemmer selv, hvordan du vil have serviceaftalen udformet, så tøv ikke med at kontakte os og fortæl om dine ønsker til service.

UDSKIFTNING AF HOVEDLEJER OG SLIBNING AF HOVEDSPINDLER

Høj præcision er nøglen til optimal bearbejdning. Her kommer hovedlejerne og hovedspindlen ind i billedet, som noget af det vigtigste for at sikre din maskines præcision. Derfor har vi et hold dygtige teknikere, som varetager udskiftning af hovedlejer og slibning af hovedspindler på din maskine. Dette foregår på vores eget værksted i Hedensted.

RESERVEDELE

I Flextek kan vi levere samme dag fra vores eget lager i Hedensted. Derudover har vi dag-til-dag levering af reservedele fra vores lager i Sverige samt fra et Europæisk centrallager. Vi bestræber os på at levere reservedele på kortest mulig tid for at sikre hurtig produktionsstart i tilfælde af problemer. Kontakt os på telefon eller registrer din ordre / anmodning om reservedele her.

MASKINFLYTNING

Vi tilbyder flytninger af maskiner. Flytningerne kan finde sted inden for eksisterende lokaler eller til andre lokaler. I forbindelse med flytningen kan vi også installere maskinen til hurtig og sikker produktionsstart.

Kontakt vores service-afdeling:

Tlf.: +45 76 413 414
Vagttelefon (uden for normal kontortid): +45 30 708 214

Mail: service@flextek.com