Tilbage til oversigten

Service på maskinen

Vi har landets dygtigste stab af kompetente teknikere, som er klar til at rykke ud døgnet rundt i hele landet.

Motorrenovering

Vi har det nødvendige udstyr og kompetencer til at tjekke Jeres servomotorer af mærkerne Siemens og Heidenhain. Vi har desuden et bredt udvalg af nødvendige komponenter til de mest gængse motortyper.

En nøje udvalgt samarbejdspartner fortager alt den mekaniske renovering.
Som regel vil vi kunne levere en motor, som har fået en komplet renovering i løbet af ganske få arbejdsdage, således nedetiden for Jeres maskiner bliver så korte som overhovedet muligt.

Ofte vil der være en stor besparelse i en renovering kontra nykøb, desuden vil ekspeditionstiden ofte være meget kortere.

Retrofit

Har du en ældre drejebænk, som producerer nogle ”værdifulde emner”, men som er sakket langt bagud på teknologi, så opgraderer vi den med en omgang retrofit.

Retrofit er rettet mod ældre CNC-maskiner og specialmaskiner, som producerer unikke emner. Det er sådanne maskiner, vi anbefaler retrofit – i stedet for at du skal købe en ny maskine.

Med retrofit får du på en effektiv måde opgraderet din gamle maskine med ny moderne Siemens- eller Heidenhain-styring samt hele teknikpakken, herunder optioner som fx personsikkerhed med nødstop, lågesikkerhed og auto dør. Maskinen kan dermed kobles op på virksomhedens netværk.
Med retrofit får du en rentabel og fornuftig løsning til ældre maskiner.

klimakontrol

Undgå at elektroniske styringskomponenter påvirkes af for høj temperatur og gør din produktionsmaskine driftssikker i sommervarmen.
Levetiden på styringskomponenter som sidder i overophedet styretavler kan falde med helt op til 50%. Dette undgår du med en klimagennemgang af maskines el-styretavle, vurdering af nødvendig ventilering samt en rapport over mulige ændringer.

Vi giver dig tryghed ved at tilbyde en ny generation energibesparende køleunits som reducerer energiforbruget med op til 75%. Vi dokumenterer at krav til omgivelsens temperatur er opfyldt samt giver mulighed for at opsamle data til lokalt CTS anlæg. Du har desuden mulighed for at høre om mulighederne for KWh refusion ved energioptimering.

Kontakt vores service-afdeling:

Tlf.: +45 76 413 413
Vagttelefon (uden for normal kontortid): +45 30 708 214

Mail: service@flextek.com