Om Star

Star CNC Machine Tool Corp. er blandt de førende udbydere af overlegen teknologi og service til værktøjsmaskineindustrien. Star CNC blev grundlagt i 1948 og er en division af Star Micronics Co., Ltd. i Japan, en af ​​verdens mest respekterede producenter af Swiss-type drejemaskiner til produktion af små, komplekse og præcise metalkomponenter.

Star’s mission er løbende at udvikle hurtige og effektive, pålidelige og robuste maskiner i høj kvalitet til at håndtere de strenge krav i dagens hurtige 24/7 produktionsmiljø. Star CNC ser ud over maskindynamik, da vores ingeniører konstant søger at forbedre maskinergonomi, sikkerhed og fremme miljøvenlig produktion.

   

Star CNC er veludstyret til at imødekomme de krævende og dynamiske behov i værktøjsindustrien i dag og for fremtiden.


Præcisionsbearbejdningsteknologi

Højpræcision og kompakte dele er påkrævet til forskellige avancerede produkter såsom biler, som bliver mere og mere sofistikerede, og digitale enheder, som bliver mere og mere kompakte. Star’s værktøjsmaskiner er præcis de produkter, der opfylder de aktuelle forarbejdningsbehov. Ud over deres grundpille af schweiziske automatiske drejebænke, har de også udviklet produkter, der ikke er bundet af konventionelle rammer, og tilbyder et bredt udvalg af produkter som en omfattende CNC drejebænk producent