Global - Innovativ - Tæt på kunderne

Yaskawa Nordic AB er det nordiske hovedkontor for Yaskawa koncernen. Virksomheden ejes af YASKAWA Electric Corporation som er børsnoteret i Tokyo. Yaskawa er en af verdens førende producenter af industrirobotter, kraft- og servomotorer, med over 430.000 robotter installeret over hele verden.

Yaskawa er en virksomhed med mennesker, der følger deres lidenskab – drevet af visionen om en smartere fremtid med avancerede teknologier, som sparer kostbar tid og energi. Og for os er hver dag en ny chance til at lave fremskridt.

Vores mål er at bidrage til samfundets udvikling ved at forbedre virksomhedens natur, forøge vores branches ydelse og produktivitet og derfor vores daglige liv. Naturligvis fremmer vi vedvarende ressourcer for at sikre et sundt miljø – for en bæredygtig planet for os alle.

 

MOTOMAN GP serien

MOTOMAN GP serien er slanke & hurtige robotter med en nyttelast fra 7 til 600 kg. Den slanke og elegante form gør det let at få plads til robotterne i arbejdscellen.  De alsidige robotter i GP serien er enkle at installere og integrere. Minimal vedligeholdelseskrav og overlegne præstationer gør GP serien til at godt valg  til mange forskellige appikationer.

Høj volumen & Høj hastighed
Designet til hurtig montering, emballering og generelle håndteringsprocesser, seks-aksede GP-seriens robotter leverer optimal hastighed, nøjagtighed og bevægelsesområde. Denne robotfamilies overlegne hastighed matches kun af dens smidige ydeevne og enkle, strømlinede design.