Om YCM

YCM (Yeong Chin Machinery Industries Co. Ltd.) blev grundlagt i 1954 og har specialiseret sig i fremstilling af værktøjsmaskiner. YCM-værktøjsmaskiner er blevet anerkendt over hele verden for overlegen præcision, og exceptionel pålidelighed. I dag er der mere end 70 mærker og modeller, der opfylder branchens forskellige krav. Med over 60 års erfaring med fremstilling af værktøjsmaskiner har YCM etableret et stærkt fundament inden for maskiner.

Flextek har samarbejdet med YCM i over 35 år.


R&D Teknologi


Som reaktion på hård konkurrence inden for produktion rundt om i verden er det nødvendigt at omdanne til Industry 4.0. Med hensyn til denne tendens har YCM gjort en stor indsats for at integrere produktionsstyring, smarte maskiner og automatisering.

Med kerneværdierne af høj kvalitet, fremragende teknologi og perfekt service har YCM komplette produktionslinjer bestående af vertikale bearbejdningscentre, horisontale bearbejdningscentre og CNC drejebænke. YCM vil også fortsætte med at udvikle bearbejdningscentre, der drastisk vil forbedre kundens produktivitet med mindre gulvplads, som giver kunderne mulighed for at tjene mere med mindre.

For at hjælpe kunderne med konstant at styrke deres konkurrenceevne og opnå bæredygtig vækst vil YCM tilbyde totalløsninger, der dækker automatisering og tilpasning for at optimere fremstillingsprocessen. YCM kan give dig det optimale forslag baseret på komponenter, maskine, jig / armatur og endda IoT-platform, der passer godt til din produktion. Med den fortsatte udvikling af vores i-Direct IoT-platform er det muligt for kunder at administrere deres butik med lethed.


 


YCMPS

YCMPS er en forkortelse af Yeong Chin Machinery Production System. Hovedideen med YCMPS er omkring 5S.

5S er navnet på en arbejdspladsorganisationsmetode, der kombinerer fem japanske ord, der starter med bogstavet s, “Seiri, Seisou, Seiton, Seiketsu og Shitsuke.”, Og disse fem japanske ord står for fem faser. Fase 1, “Seiri”, betyder sortering; fase 2, “Seisou”, betyder rengøring; fase 3, “Seiton”, betyder at sætte i rækkefølge; fase 4, ”Seiketsu”, betyder standardisering; fase 5 betyder “Shitsuke” opretholdelse af disciplinen.

Ved at gennemgå disse 5 faser lærer hver deltager at eliminere al slags affald og hæver virksomhedens kompetence ved at tilbyde kunderne produkter med høj kvalitet og de bedste tjenester. YCM er overbevist om, at konstante interne forbedringer er den bedste løsning for virksomheden at udvikle sig bæredygtigt i dette konkurrenceprægede miljø.


YCM-miljøpolitikker

1. Sammensætning af koncepter for miljøbeskyttelse til produktudvikling. Ved produktudvikling indtænkes alle mulige miljøaspekter med hensyn til brug af materialer, fremstillingsprocesser, salg, installation og serviceaktiviteter ... osv. i overensstemmelse med de strenge sikkerhedsstandarder, genbrug og effektivitetsforbedring for at nedbringe et produkts påvirkning af miljøet.

2. Reduktion af affaldsmateriale og vedtagelse af forureningsforholdsregler i alle aktiviteter Ved at implementere undersøgelser om væsentlig påvirkning af miljøer fra relevante aktiviteter og fremme foranstaltninger for at sikre, at vores aktiviteter lever op til de strenge krav til miljøbeskyttelse.

3. I overensstemmelse med loven om miljøbeskyttelse og bestræbelser på at beskytte miljøet bedst, indsamler vi oplysninger om miljøbeskyttelse og lover at følge loven i miljøbeskyttelsen.

4. Implementering af interne uddannelseskurser for at fremme miljøbeskyttelsesviden hos alle medarbejdere Hver nyansat medarbejder skal deltage i en sådan uddannelse; regelmæssige kurser om miljøaspekter gives også til alle medarbejdere.

5. Vi er dedikerede til at forbedre YCM Environmental Management System (EMS). YCM vil fortsætte med at forbedre sig gennem P.D.C.A styringscyklus, og vi fortsætter med at forbedre vores drift, især relateret til Environmental Management System.

6. Kommunikation og promovering af YCM's miljøstyringssystem til offentligheden gennem kataloger, officielle websteder, medier, bannere, slogans og YCM EMS-manualer.