Tilbage til oversigten

YDERLIGERE KAPACITET TIL CNC-TEAM

24.06.2021

CNC-TEAM A/S i Horsens har igen udvidet kapaciteten. Og det både på dreje-siden, hvor der er købt yderligere Okuma-maskiner, såvel som der er investeret i et
Okuma Genos M560V-e-fræsecenter, så der kan fremstilles effektivt i selv små serier. Faktisk nåede der lige inden, det store center, at blive suppleret med et center mere, leveret direkte fra Flexteks Showroom, og ligeledes et Okuma.

Af John Nyberg, Teknovation

Det går godt hos CNC-TEAM, fortæller direktør Jesper Fredlev, som ejer virksomheden sammen med direktør Claus Lindquist, og glæder sig over, at der er kommet ekstra kapacitet til virksomheden, faktisk to gange i maj måned på fræsesiden, og sideløbende er der også sket en udvidelse af CNC-drejekapaciteten, ligeledes med en Okuma-maskine, der blev tilgængeligt grundet konkurs andetsteds.

”Flextek har været en del i virksomheden i de seneste uger, og nu er der suppleret godt op med ekstra maskin-kapacitet på både dreje- og fræsesiden, som nu er på plads,” siger Jesper Fredlev. Det fire-aksede M660V-e-fræsecenter er med en X-be-vægelse på hele 1.500 millimeter, og øger dermed også virksomhedens kompetenceområde til et større arbejds-område.
”Der er tale om en maskine, der løfter vores kapacitet, så vi dels kan følge med den fortsat øgede efterspørgsel hos vore kunder, og samtidig kan tilbyde os også på de lidt større emner, og med øget fleksibilitet,” siger Jesper Fredlev, og fortsætter: ”Det er vigtigt, når en pæn del af kundegrundlaget fremstiller specialmaskiner, og derfor ofte skal have få emner af gangen, og i forskellige størrelser, alt efter hvad det nu lige er for en maskine, som deres kunde har behov for”.

NÆRHED BETYDER NOGET
Virksomheden har haft nogle travle år, og oplevet vækst på omtrent 20 procent, de senere år, også i 2020, og ud-viklingen tegner til at fortsætte: ”Vi har løbende en dialog med kunderne, hvor vi får lidt viden om hvad vej de ser udviklingen, og selv om vi hele tiden har forsøgt at være på forkant med kapaciteten, så har det knebet med at følge med. Derfor er det nu også blevet til en markant udvidet maskinpark,” fortæller Jes-per Fredlev.