Om OKUMA

Okuma, en af ​​verdens førende maskinfabrikanter, der ligger i Nagoya, Japan. Virksomheden blev grundlagt i 1898 af hr. Eiichi. Okuma og fremstiller i dag drejebænke, bearbejdningscentre, multitaskingmaskiner, portalmaskiner og slibemaskiner. Okumas produkter er kendetegnet ved høj nøjagtighed og brugervenlighed. Maskinernes styrke og hastighed i kombination med den mekaniske og elektriske udvikling giver høj kvalitet. Okuma er det eneste firma i dag, der fremstiller både kontrolsystemer og maskiner tilpasset hinanden. Fra teknologicentret i Krefeld Tyskland finder al teknisk backup sted for alle forhandlere i Europa.

 

 

OSP-P300A

NÆSTE GENERATIONS INTELLIGENT CNC

Okumas OSP-P300A er specielt designet til at imødekomme moderne produktionsbehov og forbedre brugeroplevelsen. Okuma realiserede de nye funktioner ved at bygge på vores ekspertise inden for bearbejdning og ved at lytte til den feedback, de modtog fra kunderne. Mens OSP-P300A giver en række brugerfordele, er dens største styrke, at den leverer omfattende, centraliserede data i en brugervenlig grænseflade.

>OSP-P300A-styringen giver yderligere effektivitet med sin nye database. Data, der indtastes i et område af styringen, deles automatisk i andre områder. Med disse nye funktioner reduceres unødvendige indtastninger betydeligt og forkorter i sidste ende opsætningstider.

ECO suite

NÆSTE GENERATIONS ENERGIBESPARENDE SYSTEM

 

OKUMA ser det som en del af sin mission at fremme initiativer, der sigter mod at opnå SDG’er, og knytte dem til løsning af sociale problemer og bæredygtig vækst. OKUMA har derfor igangsat flere initiativer heriblandt ECO suite, som skal reducere mængden af energi, der bruges af maskinerne.

 

 

ECO Idling Stop: Maskinen bestemmer selv, hvornår den skal stoppes. Køler er slukket, mens høj nøjagtighed stadig opretholdes

ECO Power Monitor: Visuel grafik af strømforbrug øger bevidstheden om energiforbrug
ECO Hydraulics: Den ultimative energibesparende hydrauliske enhed med super lav hastighed, støj og vibrationer
ECO Operation: Spåntransportører og andet udstyr stoppes automatisk, når bearbejdningen er færdig.